Elisa

Hei,

Rykmentin valmennusryhmien ja nuorten Nimenhuudot yhdistetään tiedonkulun parantamiseksi. Yhdistäminen tapahtuu tämän viikonlopun aikana. Saatte tästä infon sähköposteihinne tänään / huomenna Tuomakselta tai Annelta. Samoin teille tulee sähköpostiin viesti yhdistettyyn Nimenhuutoon kirjautumisesta, jossa uusi tunnus käydään aktivoimassa. Nuorten Nimenhuuto loppuu 28.1.18 - viikon ajan siis vielä käytössä.

t.Anne

Tuomas

Tammikuussa pidetään vuoden ensimmäinen Kultainen leiri valmennusseminaariviikonloppuna Kisakalliossa 26-28.1.2018.

Mukana on maajoukkuesuunnistajia ohjaamassa, motoristen taitojen kehittämistä, sprinttisuunnistusta, vaellusta ja muuta mukavaa ohjelmaa sekä yhdessäoloa.

Leirin hinta on 140 € ja se sisältää täysihoidon ja ohjelman. Seura maksaa 1/3 leirin hinnasta eli omavastuuosuudeksi jää noin 94 euroa. Ilmoittautumiset Nimenhuutoon 15.1. mennessä!

Tässä on alustava ohjelma.

Perjantaina

Klo 12.00 Pakaaminen ja lounas
Klo 13.30 Leirin päätös ja Leirikisan palkintojen jako

Aino ilmoittautui in

Ainolla ehdollinen niin, että toivoo muita samanikäisiä RR tyttöjä mukaan

Tuomas

Liinavaatteet ovat siis urheiluopiston puolesta. Leirille mukaan sisä- ja ulkoliikuntavarustus, uima- ja suunnistuskamat.

Ja tiedoksi, että tämän vuoden muut Kultaiset leirit ovat kesäkuussa (Jukolan ja Juhannuksen välissä) sekä marraskuussa. Ja sitten on syyskuussa valtakunnallinen finaaliviikonloppu 13-14 vuotiaille Veikkolassa.

Anne

Moi,

Vuosi on vaihtunut ja palaamme taas yhteisharjoitusten pariin. Nimenhuudosta löytyy alkuvuoden osalta torstain salivuorot, sunnuntailenkit, Kultainen leiri ja Pirkkolan testijuoksut. Muistakaa merkkailla IN / OUT kuntoon. Seuratkaa myös su-lenkkien tapahtumainfoa Nimenhuudosta la-iltaan saakka: Etelä–Suomen odottaessa vielä lunta, tapahtumiin voi tulla muutoksia viimehetkillä. Poimimme mukaan keväälle myös yksittäisen polkujuoksutapahtuman, johon voimme porukalla osallistua. Lisätään tämäkin Nimenhuutoon, kun päivä tarkentuu.

HNC, Helsinki Night Challenge suunnistukset pyörähtävät käyntiin alkuvuodesta. Käykää suunnistamassa näissä jos ennätätte ja innostusta riittää. Lisätietoa: https://www.facebook.com/helsinkinightchallenge. Samoin Korttelirastit pyörivät sunnuntaisin (vaihtoehto sunnuntain pk-lenkeille), lisätietoa: http://www.rasti-jyry.fi/korttelirastit/.

Vanhempainpalaverissa päätimme suositella seuran nuorille kesän rastiviikoksi Kainuun rastiviikkoa. Rastiviikko järjestetään tänä vuonna 1.-6.7.2018 Kajaanissa lähiympäristöineen. Lisätietoja: https://www.rastiviikko.com/fi/. Toiseksi edullisin ilmoittautumisporras päättyy 28.2.2018. Lähdetään joukolla tänne kilpailemaan & kannustamaan seurakavereita.

Pian on myös aika ilmoittautua Leimaus-leirille. Leimaus järjestetään tänä vuonna Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla 4-7.6.2018. Olemme varanneet Rykmentin majoituksen ryhmätilamajoitukseen ja lopulliset ilmoittautumiset leirille tehdään kootusti seuran puolesta. Laitamme leirin tapahtumaksi Nimenhuutoon ja lopulliset ilmoittautumiset leirille tehdään seuran osalta maaliskuussa. Lisätietoa Leimaus-leiristä: https://www.kisakallio.fi/fi/tapahtumat/urheilu/leimaus2018

Reipasta alkuvuotta 2018!
t.anne

Aino

Sunnuntain Tornimäen treeniin on vasta 3 henkeä ilmoittautunut, joista Aino on ainoa junnu. Luvassa täydessä laajuudessaan 8 * noin 0,5 km alamäkisuunnistus + nousut takaisin mäen päälle. Voi toki mennä vain osan ja enemmän kerralla rasteja keräillen. Tulostin 11 karttaa, jotka saa tarvittaessa vielä kahdessa osassa. Ilmoittautukaa nyt kaikki paikalle ehtivät mukaan, kun kerran rastiliput on varta vasten viety metsään. Yöllä tuo on turhan hankalaa ja viikon päästä viikonloppuna haen jo liput pois.

Anne

Moi,
Haikalan salivuorot ovat ohi tältä vuodelta. Sunnuntaina on vielä hyvä suunnistusharjoitus Tornimäessä, tiistaina testijuoksu Pirkkolassa. Jatketaan muuten taas yhteisharjoituksia ensi vuoden puolella. Oikein hyvää Joulun odotusta kaikille nuorille suunistajillemme perheineen!
t.anne